Onze uitgeverij

Noordboek, Sterck & De Vreese, HL Books en Bornmeer vormen samen een jonge en snel groeiende uitgeverij op het gebied van kwalitatief hoogwaardige non-fictie in Nederland. De fondsen richten zich met name op geschiedenis, kunst, cultuur, natuur, filosofie, wetenschap, lifestyle, samenleving en (regionale) non-fictie. We brengen zo’n 150 boeken per jaar uit, die onder verschillende imprints verschijnen en alle ressorteren onder het overkoepelde moederbedrijf 20 Leafdesdichten en in liet fan wanhoop BV.

Wij streven ernaar om mooie, informatieve, leesbare en goedverzorgde boeken te maken die bijdragen aan een betere wereld; een wereld waarin wetenschap serieus wordt genomen, waarin de natuur wordt beschermd en iedereen zich in vrijheid kan ontwikkelen. Onze boeken, zo hopen wij, vergroten de kennis, zetten aan tot maatschappelijke debatten, laten je verwonderen, helpen je verder en laten je genieten.

Binnen onze uitgeverij hebben wij ons als doel gesteld een zo laag mogelijke milieubelasting na te streven. Voor onze zwart/wit gedrukte boeken gebruiken we gecertificeerd FSC-papier. Het FSC keurmerk garandeert dat de bomen die voor ons papier worden gekapt, direct worden herplant. Ook bij de keuze van papier voor kleurendrukken houden we rekening met de milieu-impact. Onze inkten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn zo biologisch afbreekbaar.

Waar vindt u ons

Noordboek | Sterck & De Vreese | HL Books | Bornmeer
Hellingbaas
8401JH, Gorredijk